Dobro došli u polikliniku Cardios!

Ordiniacija Cardios Novi Sad

Nalazimo se u  Mikole kočiša 4 u Novom Sadu.  Na čelu sa iskusnim kardiologom dr Nikolom Agbabom, naša privatna zdravstvena ustanova  pacijentima omogućuje kvalitetnu zdravstvenu zaštitu.

S godinama je naš tim rastao pa danas naša Poliklinika broji  preko 25 lekara specijalista i šest medicinskih sestra. Svi oni na usluzi su pacijentima koji imaju potrebu za pregledom interniste, kardiologa, gastroenterologa, endokrinologa, hematologa, nefrologa, imunologa, pulmologa, radiologa, pedijatra

Više o našem timu lekara možete pročitati ovde.

Novosađani već znaju da Poliklinika Cardios nudi pravovremenu dijagnostiku i plan lečenja kardivaskularnih, gastroenteroloških, endokrinoloških, nefroloških, hematoloških, pulmoloških i drugih oboljenja.  Osim dokazanih stručnjaka, koji na pacijente gledaju kao na članove šire porodice,  imamo i najsavremeniju opremu.

Kao najbolji vid prevencije i zaštite zdravlja savetuju se redovni sistematski pregledi  te je u poliklinici dostupna i ta usluga.

Prevencija, dijagnostika i obavljanje (gotovo) svih pregleda na jednom mestu uz profesionalan i ljudski pristup svakom pacijentu ponaosob, zajednička je misija našeg tima koji  godinama raste zarad boljeg zdravlja svih vas.

Pregledi se mogu obaviti radnim danima od 8 do 20 časova i subotom do 14 sati.

Obaveštavamo Vas da se Poliklinika Cardios od 01.10.2023. nalazi na novoj adresi.

Nova adresa je:

Mikole Kočiša 4, Novi Sad

Cardios - nova adresa