Sistematski pregled

Sistematski pregled ili preventivni pregled se sprovodi kako bi se sprečila pojava bolesti, rano otkrila hronična i maligna oboljenja i blagovremeno primenila odgovarajuća terapija.

Ukoliko se dobro osećate i nemate nikakvih subjektivnih tegoba, preporuka je da jednom godišnje posetite svog izabranog lekara kako biste obavili sistematski pregled

Redovni sistematski pregledi omogućavaju da se mnoge bolesti blagovremeno otkriju i izleče, redovni sistematski pregledi poboljšavaju kvalitet života i produžavaju životni vek.

 

Sistematski pregledi  su osmišljeni tako da  obuhvataju više dijagnostičkih procedura uz pomoć kojih osoba dobija potrebne podatke o svom trenutnom zdravstvenom stanju.

Nakon svih obavljenih medicinskih procedura koje sistematski pregled obuhvata, pacijent dobija medicinski izveštaj o svom zdravstvenom stanju, upozorava se na potencijalne rizike za bolesti od kojih je ugrožen, dobija detaljna uputstva koje analize treba dodatno da uradi ukoliko se bolest otkrije ili se na nju posumnja.

U poliklinici Cardios organizujemo sistematske preglede za žene i muškarce.

Sistematski pregled možete zakazati putem maila ili telefonom. Kontakt podaci su Vam dostupni na našoj kontakt stranici.

 

Sistematski pregled za žene

Sistematski pregled za muškarce

 

 

U slučaju potrebe za dodatnim kardiološkim ispitivanjem odobravamo popust od 20%, a u slučaju dodatne ultrazvučne dijagnostike popust iznosi 10%.

Developed by PanMax Solutions d.o.o. Novi Sad